Friday, February 6, 2009

Entry Special Utk Maizura....

Jue.....WELCOME HOME......!!!
Hehe...entry nih special utk cik maizura@jue yg baru balik dari Montreal, Canada...
Bukan ape...sj nak wish selamat pulang ke pangkal jalan..
Meh aku story cket pasal member aku yg sorang ni... die nih aku kenal ms matrik dulu..kat matrik penang..roommate aku..die budak sains hayat..tp sekarang amek course IT...pelik kan...blaja pasal hidupan...tp amik IT...tp ok la... die dh berjaya sekarang..tgh amik master..
Budak ni otak bisnes..dari dulu lagik.... ms matrik kot die ade jual kain ngan tudung..aku pon tak ingt penah beli ke tak...tp yg pasti aku slalu borrow tudung die...hahaha.
Ape yg aku PALINGGGG ingat pasal die nih???
Antaranye >>> die kalau makan tapau mesti tak abeh....pastu die simpan mknn tu n mkn lg bl lapar...masalahnye die smpn ade la 3 or 4 jam..klu aku mesti dh tak lalu nk mkn blk...haha.. tabiat die yg ni smpi skrg dok buat lagik..
Lagiiiii >>>> ms matrik dulu die bercadang nak tukar nick name kpd mai (before tu jue...die rs tak glamor kot) TP BERJAYA SEPARUH JE... haha..sbb aku tetap pggl die JUE... n kawan2 aku yg baru kenal die pon pggl die jue...hanya budak kelas die je pggl mai.. kehkehkeh...
Lagiiii >>> die ni dulu dressing comot je...haha..maap la jue...tapi sejak g montreal die dh transfer jadik cun...vouge gle tgk pic die....click website ni... http://www.cikusjourney.blogspot.com .. bak kata piot... kitorg dh takle jln sesama lg...nnt die nmpk cam model tp kitorg nmpk cam maid die lak...huhu..comot je..
Banyak lagi yg nk cite tp udah2 la..biar jadik kenangan dlm hidup aku je..hehe..tak elok dedah byk sgt..bahaya..
Aku doakan kwn aku yg sorang ni berjaya dgn ape yg dicita2 kan..(aku xtau ape cita2 die..tp yg pasti die nk jd jutawan....) moga bisnes ko maju...maju....n maju lagik... aku menumpang bangga..hehe..
To Jue...helen...piot...beck...pijah...ayu..umai.....walaupun korang jauh n jarang jumpe...tp korang tetap my best frens...sayang korang....(tlg jgn muntah ye...bukan senang aku nk ckp sayang nihh....)...... aku kawen korang2 WAJIB datang!!
jue ms blm vouge..pijah..dorin..(mesti jue marah aku upload pic nih..haha)
Ayu..piot...helen...pic 5thn lepas..anggap je korang nmpk org2 dlm pic nihh...

5 comments:

Sizuka Cikus said...

mana ade aku vouge.. ala ala kadar je.. poyo la piot.. maid la kunun.. aku memang suke simpan makanan sampai sekarang.. tapi skang slalu makan abes daaaaa~~ hihihi

dorin said...

haha..ntah2 dh blk mesia comot balik

aini said...

wohoho..aku xckp kte comot la dorin.aku ckp ko je yg comot! huhu sbb ko pakai selipa gi opis.sgt comot!!

dorin said...

hahha...piot kejam..tp aku mmg comot pon... kdg2 je cntk g opis..cane aini blh komen di cni?? ada google ac ek?

ayza ukashah... said...

dh lame rupanya ek kite tinggalkan zaman jahiliah tu