Monday, March 2, 2009

Bachelorette Party!!!! yeah....

Akhirnya aku berjaya merealisasikan impian aku utk buat Bachelorette Party...muahahaa...gelak giant.. Aku saje je gatai nak panggil Parti Anak Dara....mcm best..kehkehkeh... Actually more to reunion wit my bestfrens... TAPIIII....REUNION ke kalau 4 org je??? hikhik.. Nak tau sape yg involved dlm pembikinan Party nih??? hehe.. committe member die aku...piot..helen dgn jue.. nak invite cik umai dgn ayu tapi cam misi mustahil jek... umai dah kawen..dok kat perak pulak tu..ayu pulak kat johor...so kitorg je la yg ade..
Balik keje hari jumaat 13 Feb ritu aku terus nek komuter g ukm.. dh janji dgn helen ..die tunggu aku kat komuter. dulu2 komuter ni la yg kitorg naik ramai2 klu time nk g shopping...tp tu dulu la..sekarang helen piot dgn jue dah ada kete..aku je yg maseh setia dgn encit tren.. kesimpulan yg dapat di buat di sini : aku seorg yg setia..hahha..gile ke ape... ok..teruskan cerita.. sampai kat komuter, helen dah sampai..tp ms nak g kat kete tu aku terserempak dgn member sekolah lm..tak penah jumpa dia since habis form 3 dulu.. muka aku masih dikenali... ape maknanya?? oo...aku masih tak gmok sgt la sampai org tak kenal..ekeke.. helen amik aku nek kete satria die..cantik kete tu wpon 2nd hand. die bw kete pon dh confident. aku je maseh tak confident lagi..huhu. before blk umah die kitorg singgah jap kat kiosk si jue..cute je kiosk makcik tuh..dh lm aku tak jumpa jue. mmg betul die makin vouge..tak caya nnt korang tgk pic kat bawah.
Malam tu dah siap2 mandi, kitorg pon kuar nak g alamanda main bowling. piot drive kete helen sbb helen tak confident nak bw time malam..agaknye helen takut ade pocong terbang kat depan die kot..kehkeh.. Masing2 dah kebuluran..singgah kat BBB Tomyam..aku belanja diorg makan memandangkan aku tetiba rasa nak belanja..haha.. tak la mahal pon..nasib baik perut budak2 nih bukan perut vvip..
dorin..helen..jue.. helen lagi..jue lagi...piot..

Pas memasing dah memenuhkan ruang yg ada dlm perut, kami pon gerak ke alamanda..sampai sn dah pkl 10 lebih kot.. masuk je kat tempat bowling tu tgk ramai org...perghhh...tgk waiting list ramai tu.. aiyaaa... ni pkl bp nak blk umah nih..tp reunion punye pasal..tunggu je la.. sementara tunggu tu kitorg g arcade.. hehe.. main games..best wooo...yg paling best main bola dgn game ape ntah namanye..terjerit2 kitorg kat ctu.. cam bese.. suara aku dgn jue paling 'slow'...haha.. masing2 terpaksa berlawan cakap..kalau tak, ape yg piot dgn helen ckp kena ignore je. gile tol..pas main tu suara masing2 cam suara ella..suara piot la paling seksi..haha.

jue+piot vs helen+rin (aku tak pasti pic ni show dat kitorg kalah ke menang..emmm tp piot menang sbb luck je tu.. hehe)

Battle of the hockey antara aku dgn piot..dgn bangganye aku mengaku aku kalah...haha

ni pulak battle hockey antara jue dgn helen..aku rs helen kalah nih..haha (piot tgh tayang badan yg ramping) Pas dah penat main nih kitorg pun g la tunggu turn main bowling..rasanya pukul 12 lebeh baru dapat main..huhu..KERANAMU BOWLING.. main satu game je sbb dh lewat..piot belanja kot..haha..aku gelak sbb aku tak bayar pon duit main bowling nih..so aku anggap piot belanja.kehkehkeh...time kasih piot.. aku dah tak ingat sape menang..rasanya ade snap gambar..
hehe..ade pon markah kitorg.. A-aini : R-rin : L-helen : J-jue nampknye jue yg menang...tak puas hati betol..tetiba je jue cam teror mlm tu..huh...mesti die dh praktis senyap2 ms kat montreal dulu..
'Kami'
Piot dgn jue yg manis..ekeke
Aku dgn helen yg tgh senyum..berseri2 muka...seri pengantin..hihi
Malam tu dlm pkl 2 lebeh baru sampai umah helen..ngantuk wooo..tp aku dgn piot tdo dekat pkl 3..dok borak...borak pasal ape?? rahsia..ekeke..
tak tau la bila lagi dapat jumpa ramai2 camni..aku dgn helen dh nak kawen bulan ni.. kalau jumpa nnt pon maybe kne angkut husband sekali..hihi..
Pape pon...aku mmg enjoy gle kuar dgn jue helen n piot..nnt ley kuar lagi..tp jue pulak belanje..hihi.. aku sayang korang sume... muahahaha...

3 comments:

Sizuka Cikus said...

aku menang boling dowh. see the leg girls!

dorin said...

cess...menang nasib je tu jue.. ko dah jampi tu..aku tau..

aini said...

weh ko dpt seri dgn aku ke dorin? huhu xacii..pecut las2 minit