Tuesday, April 21, 2009

GF baru Hubby....

Perghh....dekat 2 bulan we both tunggu gf baru hubby nih... dealer tu mmg lembap...nak kene ketuk baru nak gerak buat keje.. rasa mcm nak belasah je c ahmad albab tu. Serik dah nak berurusan beli kete dgn PROTON NILAI.. tak tau la dealer lain camne..tp c pakcik sorang ni mmg takle harap..penakut gle... suppose 2 weeks ago lagi kete we all nih dah dapat... tapi c mamat ni la...tunggu cek la..cek tak sign la...duit tak dapat lg la..ada2 je alasan dia.. pastu dok ber sweet promise dgn kitorang..esok dapat..esok dapat..esok dia tu ada la dlm 2 minggu.. sape la yg tak bengang.. menjejaskan nama PROTON je.
OK... dah abes cite pasal ketidak puasan hati terhadap dealer sorang tuh..huh...
Sekarang nak cite pasal gf baru hubby nih pulak... jeng jeng jeng... taraaaa... ni la dia...

Kereta kami berdua.... masa gambar ni diambil dia baru berusia 4 hari ..
Si dia ni bukan kaler hitam tau... nama kaler body dia twilight blue... kalau tgk dari jarak dekat (iaitu betul2 depan mata) memang kaler blue...tp kalau tgk dr far far away mcm black.. hehe.. setakat nih aku naik si dia mmg tak rasa panas la wpun body die dark kaler.. sbb cermin die dh disapu dgn plastic kaler hijau..atau dgn kate lain telah ditinted..saje aku nk guna bhs melayu..ekeke..
Cun kan gf baru hubby nih...ni pulak pic ms si dia di amik kat stor PROTON.. lampu pun manja2 je (meaning lampu tak bp nak terang)..romantik la kiranya tu.. PASTIKAN ANDA NAMPAK YE PLASTIK YG MASIH MELEKAT KAT SEAT TUH..BUKTI TUHHH

See below... lain2 pics berkenaan gf baru hubby...

Lepas ni boleh la we all jalan jauh... destinasi pertama adalah Cameron Highlands... hehehe...
GO GO GO ...NCE (Norina cinta Ezuan) ekekeke....

10 comments:

123? said...
This comment has been removed by a blog administrator.
juelee said...

oit boley la bawak p kileje

Zeti said...

wah..mntapp ar waja baru
cun22

terungceweng said...

Na...mantap2...rugi aritu tak sempat merasa..he3..

kelawarhitam said...

boleh la pinjam

terungceweng said...

blh la...make up....hehehehe...nanti pinjam lah...heheheh

dorin said...

buleh pinjam........sejam charge 100aud... muahahaha

dorin said...

jue : tak brani lg nk bw jln jauh lg...hehe. kang aku sesat lepas ke ipoh pulak

terungceweng said...

kalau dah sesat sampai ipoh..lajak jer sampai ker kampung padang kunyit

agypt said...

NCE kerr... NICE tak de ke??