Thursday, October 8, 2009

Bos belanja @ Look Out Point Bukit Ampang

Last friday, bos aku yg mmg pemurah tu telah membelanjakan duitnye kpd kami ber5 (5 ranger..aku kaler kuning..hehehe). Yg lelain aku gelarkan Mr T : Power ranger black..Mr F : Power ranger blue..Mr H :Power ranger red..Ms J : Power ranger pink...hehehe..ni sume utk avoid dari diorang menyaman aku sbb mengfemeskan nama diorang dalam blog aku ni..
Venue nye kat Look Out Point Bukit Ampang... On friday tu weols abeh keje around 5 pm.. ingatkan dapat la sampai sana around 6.30 pm paling lewat pun..sekali jem daaaa....(walaupun dah dapat agak..ekeke) ...pastu campur lak ade sorang mamat iaitu Red Ranger ni leh bergayut dgn awek die lak taim nak gerak tu.. terpaksa aku dgn lelain tunggu..maklum la..Red Ranger ni adek bongsu kesayangan bos....hahahha (aku sure die baca blog aku ni sambil rasa nak ketuk kepala aku...)...so kitorang yg lelain ni takle nak watpe..redha je la.
Yang lead nak g look out point ni si Red..weols g 2 buah kete.. ntah jalan tikus mana ntah Red ni bawak..kalau kitorang nak g kali kedua sendiri2 confirm sesat..hampeh jek..
Dah sampai sana around 7 pm.. g amik gambar bagai kat atas tu..menara tinjau namanye.. memang nampak view KL..cun beb..taim ni matahari lak ala2 merah2 jingga gitu..dapat la bos aku melunaskan impian die nak tgk matahari terbenam..
Puas amik gambar, weols turun ke restaurant nak g mengisi perut yg sememangnya dikosongkan utk tujuan dibelanja oleh bos..hehe.. kalau tak silap aku, ade 2 biji restaurant kat ctu..weols masuk yg western punye. pastu lak dok kat hujung sekali so that boleh menikmati makan sambil tgk view KL memalam..nnt korang tgk la picture kat bawah ni.. cun wooo die punya view..worth to go there..
Pasal makan lak bagi aku ok je.. aku order black paper chicken chop+strawberry milk shake.. aku suke sangat strawberry milk shake ni...memang sodap..makan dia rasa biasa je la..(sedap lagi western kat stall area Bangsar tu walaupun tempat tu panas...) . Pasal price pulak memory aku ni cam tak bape nak ingat..tapi around RM 15++ kot utk food kat ctu.
Kitorang sume order western except Power ranger pink..die order nc goreng..haha..sungguh hantu nasi member aku sorang nih..tp aku lupe lak nak tanye die sedap ke tak nc goreng yg die makan tu..
Aku recommend this place to everyone..food is ok...view is very very very beautiful.. korang kne g sana tengok sendiri view KL..setakat tengok gambar ape barang kan..hehehe
Aku vs sunset vs KL

Weols...korang mix match la Rangers2 yg aku sebutkan tadi dgn orangnye..haha.. (exclude my bos...yg ni if x dapat teka tak tau la..)

Eventhough this pic is 'goyang', aku still mau tampal di sini..nak tunjuk KL view

Weols kat depan restaurant

Alhamdulillah...kenyang.. ; )

Nampaknye posting aku maseh mengalami sindrom paragraph tak nak jarak2... aduhhhhaiii

2 comments:

idham said...

testing

cik CumeY said...

rin..hai..tenkiu singgah blog..alahai..cumey nyer dia nie..hik hik!

sweet lah..nak kawen jugak lah..hahahahaha