Tuesday, March 8, 2011

Hadiah birthday

Hadiah birthday kali ni aku dipaksa untuk bersusah payah utk dapatkannya..sabor je la..

En suami buat treasure hunt khas utk bini kesayangan dia ni...hehehehe..

Klu2 tu tak la sesusah mana...tapi berpoloh jugak la aku nak carik..hehe..en suami ni dera bini tau...

Klu pertama : dalam bilik air..


Klu ke 2 : Dalam freezer



Klu ke 3 : Dalam drawer almari dalam bilik


Klu ke 4 : Bawah bakul mainan uqael


Klu ke 5 :Dalam toilet belakang



Klu ke 6 : Dalam almari make up



Klu ke 7 (last): Dalam bilik belakang..dalam ni ade words yg dipotong dr dalam paper. kene susun words tu sehingga dapat perkataan di mana treasure tu disimpan..hahaha..susah hooo...


Jawapan kpd klu no 7 : box A4



taraaaaaaaaaaaaaaaa...........its a bag...cute green bag

the birthday card


Hehehehe..ni hadiahnye..



Eh eh............tak tak..hadiah sebenar ada dalam beg hijau tu............. beg hijau tu en suami beli utk letak telekung+diapers+bj spare anak dalam kete..hehehe

Hadiah sebenar ai malu nak tayang...hehehe..

Thanx abg....challenging tau nak buat treasure hunt ni..berpeluh2 ketiak nak dapat hadiah...hahahaha

Tapi yang paling best sebab tahun ni catat rekod dapat kad birthday paling banyak...hehehe





Saya sayang awak...!!  ^_^

2 comments:

Muhammad Burn said...

wah romantiknya... hehe. smoga berbahagia selalu :)

Zeti said...

ehehe..berapa banyak daa kad besday ko dapat. jeles ni. aku nk dpt satu pun kena ingatkn dia dulu..uhu.happy birthday Dorin. dah 27 tahun. lg 3 tahun masuk 30 tahun plak..:-D tua dah kita ni