Monday, June 4, 2012

NgeDATE.......

Dating dengan husband................extra best compare dating time belum kawin...hahahaha...

Dah lama tak dating...selalu keluar pun mesti angkut sekali anak...tapi kali ni sebab aku cuti time weekdays terus request untuk pergi dating....

Tak jauh pun...Genting Highland je..dah la terbangun lambat...konon-konon nak gerak pukul 7 pg dari rumah...last-last pukul 8 lebih dekat pukul 9 baru keluar...

Parking kat KL Sentral...naik bas je............cuma yang tak best...tak dapat naik cable car...sebab under maintenance..bas KL-Genting tu bawa sampai ke Hotel First World... kitorang amik Pakej je..tapi dah lupa harga..Pakej tu termasuk Bas trasfer ke Skyway(return)+Skyway tix(return)+outdoor theme park tix/lunch voucher..

Gambar-gambar romantika tengah dating....hehe...












Jangan tertipu dengan gambar pakai sweater dgn cardigan tu....tak sejuk pun...tapi sebab malas nak bukak plus kena pegang, jadi pakai je la..panas ok...dah la ramai warga kaf lam ya nga....

Eh ...tapi tengok Genting Theme Park tu macam out je maintenance diorang...nampak macam dah uzur...sadis je tengok..

Lepak-lepak kat atas tu dalam 4 jam je...pastu turun sebab nak ambil anak kat nursery pulak..hehe..rindu anak...kahkahkah



1 comments:

ayza ukashah... said...

haha...best kan...aku rajin juga ngedate begitu