Tuesday, January 3, 2012

Hotel Review..Putra Palace Hotel Arau, Perlis

Nama Hotel : Putra Palace Hotel
Location : Arau,Perlis (town)
Website : http://www.putrapalace.com.my/
Room Type : Deluxe
Takde Bath Tub

Gambar dalam...guna camera hp..so tak berapa cantik..boleh refer website hotel kalau nak tengok gambar cantik..cantik dalam gambar je la..hehe







Komen aku

Emm...berat hati nak cakap..cakap yang best dulu la..hehe..

Yang best, bilik dia besar gila...closet pun besar gila...boleh main jengket dalam bilik ni.

Yang tak best...Interior Design bilik ni dah sangat terkemundur...design lama...bilik pulak takde bath tub...

Service not bad la..hotel ni aku pergi masa bulan 10 dulu..ikut husband outstation..breakfast buffet pun aku dah tak ingat dah ok ke ko..

Kat Arau ni takde hotel besar-besar..yang aku nampak, cuma hotel Putra Palace ni je..Lagi satu ada, tapi dekat Kuala Perlis...betul-betul depan Jeti Kuala Perlis nak ke Langkawi...yang kat Jeti ni nama hotel tu Hotel Putra Brasmana...sila google..

Dari Arau ke Kuala Perlis ni tak jauh pun..dalam 15 minit je..kitorang tak stay kat Brasmana tu sebab kang nampak sangat tujuan pergi Arau bukan nak keje tapi nak g Langkawi...hahaha..

1 comments:

Ainul said...

awat tak p umah parents ainul.kitaorg kan dh pindah kangar.dekat dh dgn hotel tu.