Wednesday, January 28, 2009

Award Dinner.....baju tak cantik..

20hb aritu division aku organise dinner. Dinner nak bagi award kat org2 yg telah bekerja kuat sepanjang tahun lepas...kiotrg buat kat Armada Hotel. Aku slh sorang ajk nye... wpon aku AJK, tp sekali je meeting aku pegi..hahha..sggh jahat aku nih... actually aku dh habaq awal2 kan coordinator tu yg aku tak nk jadi AJK memandangkan aku nih agak bz..slalu meeting kat luar + mende dinner tu mlm..abes pkl 11 jd aku nih takde transport nk blk..ssh nnt.. tp die nih degil.. taknak kuarkan nama aku.. so ape lagi...aku jd sleeping beauty AJK je la..
So hari 20hb tu aku pon msk opis...siap lupe ade dinner mlm tu.. haha..ptg tu diorg paksa aku g jugak...dgn berat hati aku pon pegi la...jue pn ade. die pon kne paksa gak...haha..padan muka kitorg..samapi kat sn bebudak opis aku siap bw baju xtra lagik..lap lip lap lip... AKU DGN JUE HANYA MAMPU PANDANG JE..... bidan terjun la katakan..
Tapi aku rasa baju aku paling 'selebet' mlm tu...huhu...mcm budak sekolah pon ade...owh....sggh memalukan..knp aku ckp cam budak sekolah??? iye...sbb bj aku kaler biru..cam pengawas sekolah...uwaaaaa......sedih i...
naseb baik takde 'award utk baju paling hodoh'..klu tak, mesti aku yg dapat...
tapi takpe la...sbb dapat makan free...haha.
malam tu aku sampai umah pkl 12 lebih..nasib baik ade opismate yg baik hati tumpangkan...hihi

2 comments:

juelee said...

hahaha aku dapat award tudung senget..kehkehkeh

katak hodoh said...

hahaha...lawak la.. tudung ko senget ek??