Thursday, January 15, 2009

Driving License...susahnye...

Semalam aku cuti...nak g blaja kete kat segambut.. ni kali ke 3 aku g blaja... kira dh 6 hours la. patutnye kalau manusia normal mgkin 6 jam itu dh cukup utk blaja sumenye... TAPI....AKU?????? APA SUDAH JADI DGN AKU NI??? DH 6 JAM BLAJA TP BUKIT TAK LEPAS2.... ; ( Balik dari blaja semalam aku rasa pressure yg tersangat2....gle babas punye pressure.. nk nanges je rasa...(emm..dh nanges pon time blk umah tu... :'' ( ) abg driving tu pon cam dh tension dgn aku...asyik tak lepas kat bukit... ayat die paling power ' awak ni sekolah kan....paham kan ape sy suruh...knp tak ikut ape sy cakap??' aku bukan tak ikot ckp die..cumenya aku nih asek terlupe je...ye la ..bila dh gabra tu mn nak ingt ape...pttnye pas trn handbrake tu aku stay je myk n clutch...ni tak..kaki aku nih sebok nk lepas clutch cecepat...kekadang aku lepas handbrake tak abih..tak sedar..huhu.. Emm....nasib baik dapat cekgu yg ok....sabar je dgn aku..blh wat lawak2 lg time aku dh mcm mamai lembik tuh...aku pon tak tau nape aku gabra sgt kat bukit ... boleh dibilang dgn jari bp kali je aku dapat turun dgn jayanye dr bukit tu. Arghhhh...tensi btl... isnin ni dh nk test.. nk postpone test dh takle sbb dh bayor.. nampaknye aku kne seat 4 test jgk la isnin tu.. lulus/gagal lain cite.. wait n c... kalau ade sesape dapat hilangkan gabra aku nih aku belanja pizza hut yg tgh promo tu.. TOLONG LA AKU...... TOLONG..TOLONG.... tp tolong jgn suruh aku bersabar ....sbb mmg aku tak dapat bersabar utk tanggung perasaan tensi ini.. uh uh.... ....di saat blog ini ditulis, perasaan gabra aku maseh di tahap tak terkawal...asek pk encit bukit tu je..

2 comments:

juelee said...

mengambil driving test adalah lebey tensi dari mengambil exam final control en hilmi... aku dah laluinyer, now ur turn.. hehehe...

piza satu!

katak hodoh said...

jue kejam.....
tapi btl la..mmg lg tensi dr amek xm control yg lgsg tak tau ape tu