Tuesday, April 26, 2011

Erkk...pegi tengok AF??

Demam AF....

Eh...sorry kay...aku tak demam AF... tak kuasa...

Hahaha...last week pergi JJ AU...memang sengaja pergi sebab nak tengok kot2 dapat tengok Aznil...hahaha... Bebudak AF tu tak heran pun...suara pun tak best.. ada pernah try nak tengok konsert..masa tu minggu ke pertama kot..tengok pelajar yg sampai pelajar yang kedua je perform..pastu boring..suara + lagu yang dibagi tak best...

Yang seronok masa pergi JJ AU tu sebab dapat tengok Aznil...walaupun tengok dari kejauhan je tapi ok la kan..sebab tak pernah tengok...

Bukan takat Aznil je...ada Amy..Ning yang make up tebal...Adlin..cikgu yang ajar menari tu...cikgu fatimah...
hehehe..

Aznil tu nampak muda je...maybe make up sikit kot..body pun macam orang bujang muda...hahaha..










Aznil tak pandang keluar ponnnnn....sob sob sob....tak dapat nak lambai secara gedik kat dia...hahaha



1 comments:

EZAN IDMA said...

salam sis

Untuk makluman , hadiah penyertaan Nama Baby contest akan dipos pda bulan 6 nanti. di harap dapat menghantar alamat, nama anda dan nama baby. ke iezanidris@yahoo.com.my , kalo dah hantar, abaikan pesanan ni :) maaf lambt :)