Friday, August 19, 2011

Special Entry to My BF - Bukan Boyfriend... (Helen)

Helynot...

Eh Silap...

Helen...(bukan nama sebenar)

Ni salah seorang best friend saya masa kat UKM...nak specific lagi masa kat kolej...lagi specific masa main taekwondo..masa lepak kat GLAM..masa jalan-jalan naik komuter...masa tengok movie...masa basuh baju..masa menyibuk teman dating...masa bergosip...masa mengintai kolej sebelah...masa pegi pasar malam...pendek kata semua la...kehkehkeh...Semua aktiviti tu bukan buat berdua je dengan cik helen bukan nama sebenar..tapi ada geng lain...piot bukan nama sebenar dengan ayu hampir nama sebenar.
Saya saje takmo letak gambar dia dalam ni..nanti kang dia glemer..hahahaha...lagipun saya tau dia baca blog saya...pastu terjebak buat blog jugak...kahkahkah...

Tapi sekarang saya sedih...

Sebab tak dapat jumpa dia sebelum dia pergi....helen bukan nama sebenar nak fly ke Auckland untuk further study....huhuhu...

Kepada Helen bukan nama sebenar,

Aku mintak maaf sangat-sangat ye... tak sempat nak jumpa ko...jumpa sufi...jumpa akla...eh eh...silap..hihi.. eh..tapi betul la..kene jumpa akla jugak sebab nak pesan suruh jaga ko dengan sufi comel bebaik... ;p
Oleh sebab tak dapat bagi pesanan depan-depan, aku bagi pesanan dalam ni je la ye..kata zaman cyber..hehehe....Ko pegi sana tu jangan banyak main...hahahaha...rajin-rajin study ye...<nak jugak pesan walaupun aku tau ko memang rajin> hahaha..jangan banyak bergosip dengan sufi ye.. pastu nak pesan... bila ada duit lebih tu, beli-beli la hadiah kat aku handbag LV ke..Prada ke...Coach ke...tak dapat satu, dua pun jadi la....ye len..ko kan baik hati..ngeh ngeh ngeh...

Lagi....emm...duduk sana tu jangan makan sikit-sikit ye..jangan diet-diet...nanti ko cekeding sangat...terus aku menjeles kat sini....hahahaha...

Ok..ok...tu pesanan merapu..

Ni pesanan betul-betul..

Jaga diri, sufi dengan akla baik-baik ye...
Selalu-selalu la online..update blog..update pic kat FB...
Belajar rajin-rajin ye...aku doakan ko cepat dapat PHD tu..hihi
Jangan lupa pegi melancong ye..pastu amik gambar banyak-banyak tayang kat aku..bagi aku semangat kumpul duit pegi melancong kat sana pulak..

Last sekali..Selamat Menyambut Puasa dan Hari Raya di Auckland..insyaallah everything will be fine dear... takmo sedih-sedih ye....

Sorry sangat sebab tak dapat datang jumpa ko kat airport esok...

Kiss...kiss....to sufi tooooo...

Take care dear..

Keep in touch k...

p/s : Jangan lupa bawa tisu extra kat airport esok....hahahaha







2 comments:

helyn@kla said...

Eh pic aku ade kt side bar blog ko kn? Lg glamer hihi.time kasih ats entry khas utk aku (mst sbb rs bsalah xdpt dtg airport kn?haha) nt sng2 dtg la sn.aku support accomodation n food :-P

aku pun doakn kebahagiaan ko n fam.. Minta maaf slh silap. Kot2 ko penah terasa ngn aku hehe. Keep in touch ye.muax

ayza ukashah... said...

dorin...aku sedey..sedey banget...cane ni...leh ternangis lak kat opis...malu tau kat student!!!
Ko len kali jangan wat lawak sedey ley x???err...aku nak gak souvenier handbag Coach ke LV jugak....hahaha

Helen my bestfrenz...lame x jumpe ko...tp ko dah g lak ke sana...sedey tau...dahlah nak raye...ingat nak raye umah ko...aku mintak maaf ea len...kalo ade silap ng ko...kem salamm peluk cium kat sufi ea...kat ko???xyah lah ko dah ade akla...hahahha