Wednesday, August 10, 2011

Surprise from Mr Hero

Lately rajin pulak Hero besar aku ni buat surprise...

Tapi kali ni punya surprise memang sangat-sangat surprise sampai tak tau nak kata apa... =P

Kejadian masa balik kerja last week..time nak sampai rumah tu, tetiba je En Shahril tutup mata aku dengan kain key dia...tokojut mak..ingatkan dia nak ikat apa..

Pas dah bukak kain tutup mata terus sentappppppppppppp...ni bukan sentap yang merajuk tu..ni sentap gembira..


See picture below........








Hoooooooooo...suka...suka.........suka...................suka sangat sangattttttttttttttttttttttttt...besarrrr water features ni ....

Lepas ni memang confirm aku rajin beli magazine Laman tu...

Cuma masalah utama adalah, hero kecik tu dok main tepuk2 air pulak..










2 comments:

aida shaharanee said...

kang uqael masuk berendam dlm tu pulak...haha

ayza ukashah... said...

gile best...