Wednesday, September 21, 2011

Hi all

Hi korang...

Buat ape tu?? tengah mamam ke??? jangan makan banyak sangat.. kang menyesal..

Ni sebenarnya tak tau nak tulis apa.. tapi nak tulis jugak..hahahaha.. biasa la..kata blogger kan..walaupun entry banyak pending..malas tetap malas..yang rajin adalah menulis entry ntah hape-hape...

Korang banyak ke open house/open office nak kena attend??? tahun ni satu pun aku tak pergi... alasan adalah tak nak gemuk..kakaka...kalau pergi makan, confirm ......................confirm makan banyak.. eh lupa...aku ada pergi haritu... nursery anak aku buat open nursery... wah wah...kemain banyak aku makan..nak nak tengah kepingin makan rendang... memang banyak la melantak..

Weekend ni nak try masak rendang la..tak pernah masak rendang lagi...macam susah je buat rendang... eh..tapi en suami request nasi tomato pulak.. mana satu nak buat ni...nak kelek anak lagi...hahahahaha..dah la sabtu en suami ada hal....last last goreng telur bubuh kicap je ...makan dengan nasi panas...

K la...lebih lama aku ngadap benda ni, lagi banyak aku buat kerepek..

byeeeee



1 comments:

ayza ukashah... said...

makcik membebel mmg suke tolis merekep dalam entry die...hahaha...xdenye gumuk la dorin...aku pg segala open house...balik timbang still the same...mgkin makanan dialam maya kot