Tuesday, January 11, 2011

Contest Jelingan Manja

Meh join contest ni...

Klik banner utk join



Gambar aku yg jeling manja-manja :



Syarat-syarat kalau nak join contest : (Copy dari tuan punye blog)

1. Buat entri pasal contest nie. Semestinya kan?seperti biase. tajuk macam kat atas.


2. Follow blog nie.Kalo tak, nak update macam mane kan?Kalo rajin follow blog nie sekali PrettyLensStore

*sebab PrettyLensStore nie main sponsor*

3. Copy banner kat bawah tue sekali dengan backlink.

4. Gambar contest anda. ikut tajuk tema ok? Tak kan la tajuk jelingan manja korang letak gambo tgh mkn kan? Ikut tema k sayam-sayam.eheee

5.Gambar sendiri,i mean owner blog yg bertanding.Tak mo gambo orang lain. Tak kisah seorang or beramai-ramai.

6.Sila tag kawan2 anda tak kisah la berape orang pun. Atleast seorang.

7.Komen entri nie sekali dengan link korang.

8.Tak khususkan untuk girls aje.Boys pun boleh join.Jangan malu jangan segan.ehee

Hadiah dia menarik tau...

Hehehe..moga2 bertuah...

Tag:
Ainul
Take



1 comments:

Bulan said...

thanks join sis ;)
terjah!