Friday, January 7, 2011

I LOVE CLICK : MY BEST TRAVEL PICTURE!

Uih mak aihhhhhhhhh...ala-ala fenin lalat tau nak pilih gambar untuk contest ni..

Jom la ramai-ramai join...mana tau kot menang..

Sila klik banner bawah ni untuk join


Syarat-syarat kalau nak join contest ni seperti berikut:

1) Create an entry with this title : I Love Click : My Best Travel Picture Contest!  (checked)


2) Copy paste the contest BANNER into your post and LINK BACK to this post.  (checked)

3) Pick your BEST photo and briefly DESCRIBE about it.  (checked)

4) Be my follower. (Optional but it's a bonus :) (checked)

5) Leave a COMMENT of your link entry, in this post. (checked)

 
So, gambar yang saya nak try test adalah :


Cerita pasal gambar

Gambar ni diambil pada bulan Mei 2009...lokasi adalah kat Cameron Highland. Lebih exact adalah dekat Bee Farm...masa pegi Cameron ni mood still in Honeymoon mood..hihi...inai kat jari pun masih ade tau..kitorang menggelarkan percutian ni as our Pre-Honeymoon trip...ceeaaaa..ngengada ade Pre-Honeymoon bagai..hahahaha..gedik je..kuikuikui

I love this pic sangat2 sebab munge matahari tu nampak soooooooooooooooooo bigggggggggg!!!  macam giant sunflower kan..padahal tak pung...actual size dia adalah lebih kurang gabungan 2 tapak tangan..  macam mana ntah en hubby dapat buat camera trick tuh..

Ni first time aku sampai CH tau..gile excited...kakaka..kalau tengok balik gambar2 masa tu memang kebanyakannye gambar aku tengah tersengih tak heeengattt...sampai lupe gg tak berapa nak cun..hahaha

Eh...Nama tempat Bee Farm tapi gambar dgn Munge matahari...aci tak?? Aci kan... abih tu takkan nak bergambar dgn BEE kot??? gle hape....hahahaha

Tapi yang sedihnye, bila 2nd time pergi masa 2010, bunge matahari tu dah ilek...huhu...dah tak cun lagi.. nasib baik aku sempat amik gambar masa 2009 tu..

Sekian..

Semoga saya menang...kikikiki... ; )






3 comments:

Biqque said...

besarnyer! hahahaha...mekasih join ye :D

good luckkkkkk :)

FareedSairi said...

Assalam, Terima kasih sudi join BlogLarian, rumah sewa anda bernombor 167

ɐɥs+ɐɟ said...

wa... matahari oh matahari menyinari dunia^^
blogwalking sini. . .
feel free, sudi ke blog sy ;)

http://comelpunye.blogspot.com/2011/01/bingkisan-hati-wanita.html