Monday, November 22, 2010

Jalan-jalan tengok Hannah Damia

Tercapai jugak hasrat aku nak pegi tengok anak aini+nahar...hihi..aritu tengok kat mms je.. Plan asal dengan cik helyna sefamily nak pegi sabtu petang.. sekali macam kelam kabut..sorang kat putrajaya sorang kat damansara..konon2 nak jumpa pukul 6 ptg kat masjid UM..last2 pukul 5.45ptg aku kat alamanda lagi.. hahahaha..call helen, dia pun baru nak gerak dari damansara..ciss....last2 cancel sebab takmo sampai umah orang time maghrib...(masa kitorang adik badik kecik lg, mak aku cakap time magrib takleh main kat luar sebab ada hantu jemur kain lampin..hahaha..percaya pulak tu.. )

Tukar plan..melawat hari ahad..jumpa kat rnr serdang pukul 11pg.. nasib baik berjaya...helen lewat sikit sbb tu dia belanja makan..hahahaha..

Dimulai dengan gambar anak-anak yg baikkk...


sufi kusyuk main toy uqael..hihi

uqael tukar ibu

happy family..(helen feeling ade anak lelaki..haha)

budak comey dua orang


budak dua orang ni buat rampasan kuasa kat tilam baby..baby bangun je diorang konker abeh..

ape tah yg sufi dok ajar tu..


JENG JENG JENG.......THIS IS AINI+NAHAR NEWBORN...

comel kan..hihi..baby baru kuar ward hari sabtu tu.kena infection..alhamdulillah dah sihat..tembam tau hannah damia ni..hannah kena minum susu ibu banyak2 tau..cepat sihat..


helen pegang hannah..aku menempel je sebab takut nak pegang..hehe

NI GAMBAR KAMI TIGA FAMILY..

masa kat universiti dulu ni la bestfren aku..ade lagi sorang..tengah preggy..next year baru baby lahir.. dulu kitorang duduk bilik sorang..tapi sebelah menyebelah je..kalau agak2 lapor, boleh je konvoi makan megi ramai2. kalau nak melepak tengok muvie, pilih je mana2 bilik yg computer available..hahahaha..layan..

Sekarang, masing2 dah kawen and ada anak..beronok-ronok jadinye..hihihi...




3 comments:

juelee said...

commeelll hannah... sufi macam buli uqael je??

dorin said...

hahaha..mmg uqael kene buli pung.. sufi dh besar..dh pandai ketuk2.. uqael jd mangsa la..hahaha..nnt uqael buli rayyan pulak..rayyan pulak kne buli budak lain..hihi

ayza ukashah... said...

mane gambo aku???aku msti tersingkir kan...sodih ni